Vrei sa vinzi, sa cumperi sau sa oferi spre adoptie sau imperechere o pisica ?

Animaledevanzare.ro este un portal de Anunturi Gratuite din toata tara. Gasiti anunturi din categoriile: vanzari-cumparari, donatii, imperecheri, gasit-pierdut, caini de vanzare, pisici de vanzare, cai de vanzare, porumbei de vanzare, vaci de vanzare, porci de vanzare.

Cat costa adaugarea unui anunt?

Toate anunturile sunt GRATUITE!

 

Cum adaug un anunt?

Este foarte simplu! Accesati linkul http://www.animaledevanzare.ro/adauga_anunt si urmati cerintele, in cazul in care aveti cont, beneficiati de diverse avantaje, cum ar fi: editarea anuntului, repunerea lui in vanzare, contactarea de catre potentiali clienti prin email etc...

 

Care este perioada de valabilitate a anuntului?

Orice anunt are o perioada de valabilitate de 30 de zile, dupa care anuntul va fi sters automat din baza de date.
Daca aveti cont la noi, pe adresa de email ve-ti fi mereu informat cu 5 zile inaite de expirarea anuntului si aveti prosibilitatea de a prelungi automat anuntul fara ca acesta sa fie sters din baza de date.

 

Cum gasesc produsul dorit?

Pentru a gasi produsul dorit puteti alegeti functia de cautare din partea de sus a paginilor sau sa alegeti din partea stanga, categoria din care face parte.

 

Cum ma inregistrez?

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inregistra este sa accesati urmatorul link: http://www.animaledevanzare.ro/login sau sa apasati pe iconita din partea de sus a paginilor unde scrie "cont nou". Completati toate campurile si astfel veti deveni membru al site-ului nostru.

 

Nu am primit emailul de confirmare. Ce pot face?

In cazul in care nu primiti aces email, va rugam sa ne contactati.

 

Am uitat parola. Ce pot face?

In cazul in care ati uitat parola de acces a contului dvs., nu trebuie decat sa accesati linkul de "recuperare parola" si sa completati campul cu adresa de email cu care aveti cont la noi. Dupa apasarea butonului de recuperare parola veti primi un email cu datele de autentificare a contului dvs.


(c) Copyright 2011 Animale de Vanzare.
Toate drepturile rezervate
autor