Vrei sa vinzi, sa cumperi sau sa oferi spre adoptie sau imperechere o pisica ?

Animaledevanzare.ro este un portal de Anunturi Gratuite din toata tara. Gasiti anunturi din categoriile: vanzari-cumparari, donatii, imperecheri, gasit-pierdut, caini de vanzare, pisici de vanzare, cai de vanzare, porumbei de vanzare, vaci de vanzare, porci de vanzare.

Va multumim ca utilizati site-ul www.animaledevanzare.ro care este un domeniu public Gratuit ce serveste nevoile si cerintele utilizatorilor romani, de publicitate online, prin postarea de anunturi Gratuite. Ne bazam pe principii si standarde inalte, va respectam pe dumneavoastra ca utilizator si totodata respectam munca noastra, astfel nu facem discriminare referitoare la religie, etnie, orientare politica, orientare sexuala, sau persoane cu handicap. Nu promovam anunturi si imagini indecente cu continut pornografic (nuditate completa sau partiala) si nici vanzarea sau cumpararea de organe; anunturi cu anumite jocuri sau sisteme piramidale si nici repetarea abuziva a aceluiasi anunt (gen spam).

Animale de Vanzare face tot posibilul pentru protejarea intimitatii utilizatorilor. Dorim sa oferim utilizatorilor o experienta cat mai sigura. Vom face toate eforturile pentru a proteja informatiile utilizatorului  pentru ca acestea sa ramana private si sa fie folosite doar pentru scopuri predefinite.

Politica site-ului animaledevanzare.ro

  • Nu divulgam informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, addresa de email etc., catre terte parti, exceptand atunci cand legea o cere. Mentionam insa faptul ca este posibil sa colectam si sa folosim aceste date impreuna cu partenerii nostri.
  • Deoarece www.animaledevanzare.ro este un site cu anunturi, va oferim posibilitatea de a publica informatii de contact pentru a fi gasite de catre posibili clienti. Daca permiteti ca aceste informatii sa fie facute publice atunci noi nu suntem responsabili in eventualitatea in care a aceste informatii sunt folosite de catre terte parti. Facem tot posibilul ca accesul la baza noastra de date sa fie restrictionat si securizat dar nu suntem fi responsabili in cazul in care o terta parte reuseste sa obtina access la baza de date si implicit la informatiile utilizatorilor nostri.
  • Vom folosi Datele furnizate de dumneavoastra pentru a imbunatati si personaliza site-ul in folosul dumneavoastra. De asemenea, ne rezervam dreptul de a va trimite, periodic, date importante ce privesc www.animaledevanzare.ro sau alte situri administrate de noi.
  • Aveti posibilitatea de a va sterge oricand toate anunturile publicate, dar este posibil ca cei care au avut access la baza noastra de date sa fi retinut o copie a acesteia. In acest caz noi nu suntem resposabili pentru modul in cate sunt folosite aceste informatii.
  • Continutul site-ului www.animaledevanzare.ro consta in anunturi adaugate in mod gratuit de terte persoane care isi asuma responsabilitatea cu privire la anunturile adaugate pe site. Astfel utilizatorul nu trebuie sa foloseasca site-ul pentru a incarca, publica sau transmite continut (text sau poze) ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, vulgar, obscen; nu trebuie sa pretinda ca este o alta persoana, sa falsifice datele furnizate, sa manipuleze sau sa ascunda originea continutului transmis prin intermediul site-ului; nu trebuie sa posteze anunturi in numele sau folosind datele unei alte persoane sau institutii fara acordul acesteia; nu trebuie sa foloseasca website-ul pentru a incarca, posta sau transmite materiale care contin virusi sau alte programe create sa distruga functionarea oricarui alt software, sau componente hardware.
  • Folosirea limbajului trivial, obscen este interzis.
  • Responsabilitatea pentru continutul unui anunt apartine celui care il adauga.
  • www.animaledevanzare.ro nu poate fi tras la raspundere pentru niciun prejudiciu, de orice natura, prin folosirea acestui site.
  • www.animaledevanzare.ro poate sterge orice anunt fara nici o notificare sau justificare prealabila sau ulterioara.
  • www.animaledevanzare.ro poate interzice accesul oricarui utilizator pentru folosirea acestui site.

Daca politica de confidentialitate va fi modificata in viitor aceste modificari vor fi facute publice in aceasta pagina.

Daca aveti intrebari sau sugestii referitor la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti folosind formularul de contact.

Va multumim ca folositi www.animaledevanzare.ro.


Va multumim,

Echipa AnimaledeVanzare.ro!


(c) Copyright 2011 Animale de Vanzare.
Toate drepturile rezervate
autor